Reviews

Wat klanten zeggen

4/5

Dhr. Geert J.

“Ik ben in goede handen. Ik kan er toch niets van om met geld te werken. Ik wil het graag zo laten en ben tevreden.”
5/5

Dhr. Frank S.

“Begeleiding is super goed. Vitae is recht door zee en als het niet kan, kan het niet en daar zijn ze eerlijk over en geven een reden aan. Als het wel kan wordt alle medewerking verleend. Na het intake gesprek merkte ik dat er meteen werk van gemaakt werd. Je weet niet waar je aan je begint en ik werd meegenomen in alles. Ik ben schuldenvrij en super blij. Nu kan ik ook aan andere dingen van mezelf werken.”

5/5

Dhr. R. van Santen

“Ik vind het een beetje moeilijk om dit onder woorden te brengen maar probeer het toch. In het begin vond ik het moeilijk om mijn hele hebben en houwen aan een vreemde over te dragen, maar na verloop van tijd is dit volledig omgedraaid. Vooral toen ik zag hoe snel mijn schulden werden afgelost! Nu is mijn vertrouwen 100%! Al mijn problemen en vragen worden positief opgelost, waarna de opluchting over het algemeen groot is.”

5/5

Dhr. Dylan Barents

“Ik ben zeer tevreden over de kwaliteiten van Vitae Bewindvoeringen, ze zijn zeer kundig en helpen je ook goed. Soms is streng zijn bij mij een middel om tot een bepaald inzicht te komen en dit werkt. Ik zou aan familie, vrienden en mensen die het nodig hebben Vitae bewindvoeringen zeker aanraden.”

Wilt u van onze diensten gebruik maken?

Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder

We bellen u graag terug

Uw gegevens zijn bij ons in goede handen. Vul uw naam en telefoonnummer in en wij nemen z.s.m. contact met u op

Vitae Documenten

Open en/of download hier het document naar keuze

Formulier Klachtenregeling
Bestand type : PDF
Folder Vitae Bewindvoeringen
Bestand type : PDF
Gedragscode
Bestand type : PDF

Vitae Bewindvoeringen gaat zeer zorgvuldig om met uw privacy en uw online gegevens. We willen u er dan ook graag op attenderen dat deze website gebruik maakt van cookies. Meer over ons cookie-beleid kunt u vinden in de privacy verklaring