Waarom wij ?

Vitae Bewindvoeringen is voor een professionele én persoonlijke benadering. Wij willen onze klanten niet als een nummer behandelen, maar zien in iedere klant juist een unieke persoonlijkheid.

Na het eerste gratis kennismakingsgesprek, willen wij graag dat u zich bij ons thuis voelt en in goede handen bent. De ‘klik’ met ons hebben is van groot belang. U geeft uw financiën tenslotte toch alleen uit handen aan iemand die u 100% vertrouwd. Dit vertrouwen is een groot goed en vertrouwen is immers de basis voor een goede samenwerking en prima dienstverlening.

U kunt van Vitae Bewindvoeringen betrokkenheid verwachten. Wij streven naar een gezonde mix van professioneel handelen en aandacht voor het menselijke, neutraliteit en discretie.

Graag komen wij met u in contact en ervaar het verschil!

De zekerheden van

Vitae Bewindvoeringen

Open

Vitae Bewindvoeringen vindt openheid in haar dienstverlening erg belangrijk. Openheid leidt tot een goede samenwerking, betere werksfeer en uiteraard een prima dienstverlening. Het is dan ook van groot belang dat zowel u als Vitae Bewindvoeringen ruimte scheppen om op een open en constructieve manier met elkaar om te gaan en elkaar scherp te houden op wat men ziet, hoort of zegt. Dat betekent elkaar aanspreken, elkaar bevragen, positief uitdagen en soms elkaar aan de tand voelen op zaken die voor u gedaan moeten worden. Door open met elkaar te communiceren, ontstaat meer transparantie en geeft helderheid in wat gedaan moet worden. Daarmee is niet alleen onze organisatie, maar vooral u als klant gebaat.

Transparant

Vitae Bewindvoeringen doet wat zij zegt en zegt wat ze doet. Dit is het ideale streven en dat verwachten wij uiteraard ook van u als klant. Uiteraard werkt dit in de praktijk niet altijd zo en roepen bepaalde acties of reacties vragen op. Indien er vragen zijn over datgene wat Vitae Bewindvoeringen doet, kunt altijd contact opnemen. Wij leggen uit wat we doen en waarom wij dingen doen.

Eerlijk

Eerlijkheid is goud waard. Eerlijkheid zorgt ervoor dat verwachtingen over en weer afgestemd worden. Eerlijkheid zorgt ervoor dat wij u begrijpen en juist datgene kunnen doen wat goed is in uw situatie. Eerlijkheid vergroot ook wederzijds vertrouwen en daarmee onze samenwerking.

Menselijk

De menselijke maat staat voor Vitae Bewindvoeringen hoog in het vaandel. Het is een verzameling van waarden waar wij voor staan en die uitgelegd zijn onder de kopjes openheid, eerlijkheid, transparantie en zelfredzaamheid. U bent bij ons geen nummer, maar een mens. U wordt bij ons behandeld zoals u graag behandeld wenst te worden.

Zelfstandig

Vitae Bewindvoeringen streeft ernaar dat iedereen op termijn weer zelfredzaam wordt. Of dit in de praktijk ook echt mogelijk is, zal moeten blijken. Hiervoor werken wij nauw samen met u en begeleiding en stemmen wij af wat de mogelijkheden zijn. Hierbij staat u als klant centraal!

Professioneel

Vitae Bewindvoeringen heeft een door de rechtbank geaccrediteerde bewindvoerder in dienst die voldoet aan de meest recente wet- en regelgeving. De medewerkers bij Vitae Bewindvoeringen hebben minimaal een post-HBO in de sociaal-juridische sector en hebben ruim 18 jaar werkervaring in de sociaal-juridische dienstverlening. Daarnaast beschikt Vitae Bewindvoeringen uit een uitgebreid netwerk van advocaten en notarissen waar zaken mee gedaan wordt.

Wilt u van onze diensten gebruik maken?

Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder

We bellen u graag terug

Uw gegevens zijn bij ons in goede handen. Vul uw naam en telefoonnummer in en wij nemen z.s.m. contact met u op

Vitae Documenten

Open en/of download hier het document naar keuze

Formulier Klachtenregeling
Bestand type : PDF
Folder Vitae Bewindvoeringen
Bestand type : PDF
Gedragscode
Bestand type : PDF
Aanmeldingsformulier
Bestand type : PDF

Vitae Bewindvoeringen gaat zeer zorgvuldig om met uw privacy en uw online gegevens. We willen u er dan ook graag op attenderen dat deze website gebruik maakt van cookies. Meer over ons cookie-beleid kunt u vinden in de privacy verklaring