5/5

Mvr. B.I.

“Na mijn slechte ervaring met bewindvoering had ik geen hoop meer dat ik een goede bewindvoerder zou vinden.
Vitae Bewindvoering heeft me gesteund door mijn financiële situatie maar ook door mijn emotionele strijd. 

Het contact met mijn bewindvoerder verloopt moeiteloos, hij denkt met mij mee en ziet meer dan alleen mijn schulden. Ik wordt regelmatig geïnformeerd over de voortgang en wat de volgende stappen zijn. 

Ik zal Vitae Bewindvoering altijd dankbaar zijn.”

We bellen u graag terug

Uw gegevens zijn bij ons in goede handen. Vul uw naam en telefoonnummer in en wij nemen z.s.m. contact met u op

Vitae Documenten

Open en/of download hier het document naar keuze

Formulier Klachtenregeling
Bestand type : PDF
Folder Vitae Bewindvoeringen
Bestand type : PDF
Gedragscode
Bestand type : PDF
Aanmeldingsformulier
Bestand type : PDF

Vitae Bewindvoeringen gaat zeer zorgvuldig om met uw privacy en uw online gegevens. We willen u er dan ook graag op attenderen dat deze website gebruik maakt van cookies. Meer over ons cookie-beleid kunt u vinden in de privacy verklaring